Korrekciós szérum Mátrixpeptid komplexszel

Egyedülálló összetételű termék, mely a professzionális HYAMATRIX®kezelések kulcs komponensei, illetve speciális peptid tartalmának köszönhetően erőteljes regeneráló hatást képes kifejteni a bőr rétegeiben.

  • Aktív hidratációt biztosít
  • Megerősíti a bőr védelmi (barrier) funkcióit
  • Stimuláló hatást fejt ki, fokozza a kollagén, elasztin és hyaluronsav termelést

Kiszerelés: 15ml

A terméket kizárólag csomagok formájában forgalmazzuk!

A korrekciós szérum a bőr mély rétegeiben képes hidratálni, egyben fokozni a korral csökkenő hyaluronsav termelést.

Speciális polipeptid komplex Dermatokin tartalma, melynek hatásmechanizmusa egyrészt hasonló a bőrben megtalálható citokinéval, stimulálja a szövetek megújulási folyamatait, a természetes hyaluronsav, kollagén és elasztin szintézist, másrészt támogatja a mikrokeringést, így revitalizálja a bőrt, képes helyreállítani annak biológiai életkorát.

A karnozin peptid gátolja a kötőszöveti rostok károsodását, öregedését, hatékony gyulladáscsökkentő és antioxidáns, késlelteti az öregedési folyamatokat

Kúraszerű alkalmazásával csökkenti az arc ráncainak mélységét, valamint korrigálja az egyéb bőrproblémákat, mint például az eritéma, rosacea.

A szérumok, szérum jellegű termékek egy időben történő alkalmazása nem javasolt!

További információk

Alkalmazás: Kúraszerűen, 4 héten át, naponta egyszer javasolt az arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs területén, területenként egy- egy csepp szükséges.
Felvitelét követően használja a HYAMATRIX Hosszantartó hidratáló hatású nappali krémet. Egy hónap szünet beiktatásával a kúra igény szerint megismételhető.
Ajánlott korosztály: 40-45 év felett

Bőrprobléma

Mélyrétegi vízhiány, ráncok, csökkent rugalmasságú bőr, keringési problémák