Intenzív szemkörnyék ápoló krém-gél

Az egyik legnépeszerűbb HYAMATRIX® termék- a professzionális kezelések kulcskomponenseinek (alacsony molekulatömegű hyaluronsav és Mátrixpeptid komplex®) köszönhetően:

  • A bőr mély rétegeiben is aktívan hidratál,
  • Erősíti a kötőszöveti struktúrát, feszesít, ránctalanít
  • Korrigálja a szemkörnyéken jelentkező problémákat

KISZERELÉS: 15 ML

A fáradtság, a stressz és az öregedés első jelei a szem környékén jelentkeznek bőrtípustól és nemtől függetlenül. A terület ápolási igényeinek megfelelően került kifejlesztésre ez a különleges összetételű, rendkívül lágy textúrájú ápoló emulzió, a HYAMATRIX® Szemkörnyékápoló krém-gél.

Javítja a megereszkedett szemhéjak állapotát, a szemkörnyéki bőr keringését, halványítja a karikákat, mérsékli a fáradtság, stressz jeleit, csökkenti az ödémát, a szem alatti táskákat.

Az A- vitamin semlegesíti a szabad gyököket, fokozza a kollagén termelődését, késlelteti a öregedéssel járó folyamatokat, miközben a ligetszépe olaj gondoskodik a védelemről, valamint a lipidpótlásról.

Gazdag hatóanyagtartalma ellenére szinte azonnal felszívódik, használható közvetlenül smink alá is, illetve műszempilla viselete esetén is.

Alkalmas a legérzékenyebb bőr ápolására is.

További információk

Tömeg: 0.01 g
Alkalmazás: Használata igény szerint javasolt reggel, illetve este. A szemhéjakra is vigyük fel!
Ajánlott korosztály: 25-30 éves kortól

Bőrprobléma

Ráncok kialakulásának megelőzése, meglévő barázdák finomítása, hidratáció, fáradtság, stressz jelei, petyhüdt, lógó szemhéj.